Φιλοξενήστε την εκδήλωση σας στο ξενοδοχείο Frixos!

Μικροί γάμοι / Βαφτίσεις

Αν ο ιδανικός γάμος ή βάφτιση περιλαμβάνει δεξίωση σε πισίνα και με θέα τη θάλασσα, τότε το Frixos Suites Hotel apts είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Το ξενοδοχείο μπορεί να διακοσμήσει το χώρο και να προσφέρει δεξίωση εώς και για 50 άτομα. Για πληροφορίες για πολιτικούς γάμους, ακολουθείστε τους συνδέσμους των δημαρχίων Λάρνακας και Αραδίππου.

Επαγγελματικές Συναντήσεις & Συνέδρια (μέχρι 30 άτομα)

Με μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και γρήγορο Wi-Fi, το ξενοδοχείο Frixos μπορεί να φιλοξενήσει επαγγλεματικές συναντήσεις, μικρά συνέδρια και σεμινάρια προσφέροντας παράλληλα εδέσματα και γεύμα ή/και δείπνο στους συμμετέχοντες. Για τις τοπικές επιχειρήσεις, είναι μια εύκολη διαδρομή με αυτοκίνητο από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Παράλληλα, για επιχειρήσεις από το εξωτερικό το Frixos Suites Hotel apts είναι μόλις 15χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Καθώς η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, το ξενοδοχείο μας μπορεί να διευκολύνει μια συνάντηση από διάφορες χώρες!

Κοκτέιλ Πάρτυ (μέχρι 100 άτομα)

Απολαύστε ένα ξεχωριστό κοκτέιλ πάρτυ δίπλα στην πισίνα. Το εξωτερικό μπαρ μπορεί να σερβίρει τους καλεσμένους με ποτά και διάφορα μικρο εδέσματα.

Για τιμές και διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικώς στο +357 24 645200.