Πολλαπλοί τρόποι για να μας βρείτε!

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα προάστια της πόλης της Λάρνακας, στην περιοχή Ορόκλινη, με μόλις 100 μέτρα απόσταση από την παραλία Γιαννάδες του κόλπου της Λάρνακας. Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, 8χλμ από το κέντρο της Λάρνακας. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων και το θέρετρο της Αγίας Νάπας στα 35,5 χιλιόμετρα μακρυά. Παρακάτω σας παραθέτουμε πληροφορίες και οδηγίες για το πώς να φτάσετε κοντά μας έίτε παίρνοντας το λεωφορείο, ταξί ή το δικό σας αυτοκίνητο.

Παίρνοντας το Λεωφορείο:

Ερχόμενοι με λεωφορείο είναι αρκετά βολικό. Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο παίρνετε το λεωφορείο 425. Το συγκεκριμένο λεωφορείο ξεκινά από το αεροδρόμιο, περνά μέσα από την πόλη της Λάρνακας και καταλήγει στην παραλία ΚΟΤ. Μερικά χιλιόμετρα πριν το τέρμα της διαδρομής βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Προτρέψετε τον οδηγό να σας αφήσει το δυνατόν όσο πιο κοντά γίνεται στη μονάδα μας.
Το εισιτήριο του λεωφορείου, κοστίζει 2,4 ευρώ ανά επιβάτη για μονή διαδρομή. Η τιμή αυτή ισχύει επίσης για μια διαδρομή εντός της επαρχίας Λάρνακας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα για τα λεωφορεία Λάρνακας

Σχετικά με το λεωφορείο 425, με την πλοήγηση στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε:
Δρομολόγιο
Χάρτης Δρομολογίου

Οι οδηγοί λεωφορείου ακολουθούν τη διαδρομή με μπλέ χρώμα.

Μισθώνοντας ένα ταξί.

Συνήθως, μπορείτε να παραλάβετε ταξί έξω από το αεροδρόμιο, χωρίς κάποια προηγούμενη ρυθμίση. Παρόλα αυτά, θα συνιστούσαμε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για να διευθετήσει την ασφαλή μεταφορά σας με ταξί από το αεροδρόμιο προς εμάς και για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων με τους οδηγούς όσον αφορά την τιμή. Η διαδρομή με ταξί από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο μας κοστίζει περίπου 25 ευρώ και από το κέντρο της πόλης προς εμάς γύρω στα 15 ευρώ.

Οι οδηγοί ταξί συνήθως ακολουθούν τη διαδρομή με κόκκινο χρώμα για την αποφυγή της κίνησης της πόλης.

Ενοικιάζοντας αυτοκίνητο.

Αν αποφασίσετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας. Η συντομότερη διαδρομή είναι μέσα από την πόλη. Μπορείτε να δείτε αυτή τη διαδρομή με μπλε χρώμα στο χάρτη στα τα αριστερά. Ακόμα κι αν είναι η συντομότερη διαδρομή, θα συνιστούσαμε τη δεύτερη διαδρομή (με κόκκινο χρώμα) γαι τη αποφυγή κυκλοφορίακής κίνησης. Η δεύτερη διαδρομή περνά γύρω από την πόλη, από τον αυτοκινητόδρομο Α3. Πρόκειται για μια μακρύτερη διαδρομή, αλλά η οδήγηση σε υψηλότερη ταχύτητα κάνει αυτή τον γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπος για να μας βρείτε. Αυτή τη διαδρομή μπορείτε να τη δείτε με κόκκινο χρώμα στο χάρτη στα αριστερά.